Saturday, April 3, 2010

Jurnal de elev, de când n-am mai scris ..

Din martie până în aprilie e aproape o lună de când nu am mai postat nimic pe blog, nu știu dacă a fost din cauză că am fost ocupat, că n-am avut ce să scriu sau că m-am plictisit de blogging. Mai degrabă cred că este un amestec din toate 3. La școală în perioada asta a fost cam dezastru total, la fizică și biologie am ajuns să stau foarte, foarte prost. Nu prea mă interesează biologia, dar fizica e destul de importantă pentru viitorul meu :((.

Știți cumva cam cât e bursa de studiu? Pentru că, în sfârșit după 2 luni, am fost anunțat că voi primi așa ceva după vacanță. Vreau măcar să știu dacă valorează cât m-a costat să fac cardul pentru a o primi. La geografie m-am descurcat onorabil, și m-am revăzut și bârfit cu o persoană demult nevăzută. Mister PI (unde pot să zic că am făcut chiar foarte bine), balul (la care desigur nu am fost) și o oră de religie au făcut ca capetele noastre (ale celor din clasa mea, inclusiv eu) să fie aproape decapitate.

Să zic că au apărut niște chestii neprevăzute în perioada asta (pe care o să le denumesc tpf și tebo) , ambele ar putea genera dezastre de proporții, doar una (tpf) ar putea genera ceva plăcut (slabe șanse totuși, dar pot visa nu ?). Tebo e mai vechi, dar de fiecare dată găsește noi modalități să-mi strice viața :(( .

Urăsc Paștele și ora de religie, la anu nu îmi mai irosesc eu timpul ascultând aceea propagandă. Niciodată nu am înțeles de ce edu.ro și gov.ro cam încalcă Constituția, dar fie poate greșesc eu, că n-am citit (încă) toate legile din țara asta.

Doar 9 săptămâni rămase până la vacanța de vară. Abia o aștept, dar până atunci mai am de lucru, trebuie să văd ce fac cu tpf, să mai îndrept situația la fizică, la biologie, să nu mor la religie și să lucrez cât de mult și bine pot la site-ul pt CIA.

No comments:

Post a Comment

I reserve the right to delete at any time any comment I deem inappropiate.