Tuesday, March 2, 2010

Jurnal de elev, 2 martie 2010, cât am fost plecat

Prima săptămână din semestru: nimic interesant;
A doua: parcă un pic mai interesant, dar nici chiar ceva care ar trebui menționat;

Later edit: cred că am scris 75 de pagini studențești în prima săptămână, ca teme sau ca lecții, foarte, foarte multe. Îi invit pe șefii de la edu.ro să facă și ei așa ceva.

Îmi cer în avans scuze celor cărora chiar le place Eminescu.

Eminescu, sau mai bine zis programa de română pt mate-info intensiv clasa 11 continuă să mă scoată din sărite, cum ar putea să pună cineva 3 poezii tâmpite (conform opiniei mele propii de a se opune oricărui lucru care îmi este băgat cu forța pe gât) de Eminescu una după alta. Sincer să fiu îmi imaginam așa ceva, dar nu m-aș fi gândit că până și profa de română o să îl ia pe poetul ăsta de 2 bani (ce tot îi trebuie zeci de versuri să exprime o ideie) și o să îl slăvească de parcă ar fi vre-un zeu. Hai că și asta mi-aș fi putut imagina, dar să ne dea lucrare din aceste 3 poezii extraordinar de inutile, cu comentarii mult prea lungi și la fel de inutile, nu, chiar nu mi-aș fi putut imagina, dar asta e, trăiesc în edu.ro și asta îmi mănâncă toate speranțele.

Săptămâna numărul 3 este norocoasă/ghinionistă. După o oră de română și o oră de mate fără prof, am plecat acasă pe motiv de boală, o boală care avea să devină "boala deceniului 2010-2020", nu am mai fost așa de bolnav din ultimul deceniu și sper să nu mai fiu deceniul ăsta. Febră-bifat, dureri musculare-bifat, dureri oribil de dureroase de gât-bifat din păcate. (Regenesis- virusul Miranda, poate am pățit și eu așa ceva). Toate cele 5 zile (ce păcat că au fost doar 5 zile făra școală, și ce păcat ca au fost 5 zile de boală) le-am petrecut luând droguri, dormind, mâncând și muncind la un site pentru un concurs.

Sâmbătă m-am mai plimbat încă o dată prin Sibiu (pt a 3-ia oară de la începutul liceului), și pot să zic că anul ăsta nu mi-am omorât picioarele chiar degeaba (urmează laudă de sine), am reușit în sfârșit să câștig și eu ceva la concursul ăsta, locul 2 datorită site-ului făcut de mine și mult prea șmecherului meu coleg de bancă. Premii, 4 cărți (doar 2 interesante, restul propagandă), o mâță (nu una vie, ci un breloc), mai multă propagandă și un tricou protocaleu de propagandă, să nu uit de 2 bucăți de hârtie pe care zice că am luat locul II. La anu vreau doar un singur I pe diplomă.

Nu cred că o să fac mare lucru la olimpiada de geografie de sâmbătă, anul ăsta va fi ultimul.
Trebuie să mă apuc serios de proiectul pt CIA, că vreau și acolo mai mult, dar trebuie si multă muncă.

Ubuntu 10.04 Alpha 3 mă cam enervează, sper să vină Beta 1 mai repede si abia aștept să îmi iau leptop.


Abia aștept să vină vacanța de vară.

No comments:

Post a Comment

I reserve the right to delete at any time any comment I deem inappropiate.