Sunday, August 29, 2010

Halo

Cred că toți gameri dacă nu l-au jucat, măcar au auzit măcar de Halo, unul dintre jocurile care mi-a plăcut și m-a influențat foarte mult (a nu se înțelege că o să încep să vânez extratereștri pe stradă, ci mai degrabă m-a făcut împreună cu alte entertainments să privesc la stele, la spațiu și la misterele ca încă nu au fost dezlegate). Un alt lucru pe care l-am învățat de la acest joc a fost să nu renunț, că indiferent de câte ori sunt "ucis", să continui , sa nu încetez să "împușc" și să "arunc în aer" tot cea ce îmi stă în cale.

Halo Combat Evolved, primul shooter ale cărui gloanțe s-au auzit prin boxele vechiului meu PC a fost și încă este cel mai jucat joc din repertoriul meu, 3 campani pe easy, 2 pe normal, 1 pe heroic și 3 pe legendary, săptămâni întregi de distracție. Este jocul, pe care îl știu mai bine decât palma mea. Este jocul care a mers fără probleme 4 ani pe vechitura de PC.

Halo 2, continuarea este destul de grozavă, are multe înbunătățiri, dar și unele probleme, l-am terminat odată pe easy și odată pe heroic, destul de rapid și usor, dar au fost și faze care mi-au solicitat degetele și gândirea pentru a trece cu bine de ele. Per total ll-as mai juca odată sau de mai multe ori deși este o vechitură, este o așa zisă vechitură clasică de neratat (în cazul ăsta, de jucat).

Îmi pare rău că pentru PC au fost făcute doar primele 2 jocuri, restul de 3 apărând doar pentru consolă, aș fi vrut să le joc și pe celelalte, și sper că o să am ocazia.

No comments:

Post a Comment

I reserve the right to delete at any time any comment I deem inappropiate.